Íme az In-Kal

Megbízásaink száma, azok jelentősége az elmúlt évtizedekben jelentősen nőtt és mélyült. Partnereink a honi és nemzetközi közélet, valamint a magánszféra meghatározó, vezető intézményei és személyei. Közintézmények, diplomáciai képviseletek, a világ prominens döntéshozói és sztárjai mellett számos óriási tömegrendezvényen biztosítjuk kompromisszumok nélkül, mindig prémium színvonalú szolgáltatásunkat, 24 órás rendelkezésre állással.
Bevételünk 10%-a rendezvény- és programbiztosítás, legnagyobb része azonban komplex biztonsági szolgáltatásokból adódik össze: épületek védelme, biztonságtechnikai telepítések. Az In-Kal cégcsoporton belül az első vagyonvédelmi vállalkozás 1990-ben jelent meg a hazai piacon.
A legnagyobb rendezvénybiztosítási és szakmai referenciával rendelkezünk a magyar piacon. Az általunk használt infrastruktúra a világ élvonalába tartozik. Igaz ez a védett személyek szállításától kezdve őreink felszerelésén és öltözetén át, egészen a pénz- és értékszállításig.
A Nemzetközi Testőr- és Biztonsági Szolgálatok Szövetsége (IBSSA) minősített tagjaként cégfilozófiánkban tudatosan vállaljuk az innovátor szerepét, így Magyarországon elsőként szerveztük meg 1996-ban a légi értékszállítást. Európai színvonalú minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezünk. Akkreditált intézményként figyelünk humánerőforrásaink folyamatos biztosítására, állandó képzésére, szakmai tudáskincsünk mélyítésére és megosztására.